DataForAll

Mål jeres datakultur!

Datakultur spiser datastrategi til morgenmad - en omformulering af det klassiske udtryk i en organisatorisk og udviklingsteoretisk kontekst. Støt jeres indsats for bedre databrug ved at bruge det her nemme vurderingsværktøj!

Få et omfattende billede af datakulturen i jeres organisation. Brug denne nye viden til at skabe dialoger omkring databrug på tværs af afdelinger, lokationer og teams. Hvordan og hvor meget bruger I data?

DataForAll er en tilføjelse til DataForBusiness-værktøjet. Og kan bruges alene eller i kombination med DataForBusiness.

Drag fordel af DataForAll

1

Et hurtigt overblik
DataForAll giver et hurtigt overblik over databrugen - individuelt vs. team, annonymt. Med analysen kan du begynde at arbejde med datakultur.

2

Skab bottom-up dialoger
Det intuitive dashboard giver dig et dynamisk, bottom-up vurderingsværktøj, som kan skabe initiativ for dialog og fokus på din indsats på specifikke områder.

3

Udgangspunkt for dybdegående analyser
DataForBusiness bidrager med en grundig og dybdegående basis for at arbejde med datakultur, og giver høj værdi når den kombineres med DataForAll.

Sådan opsætter man en DataForAll måling

Vi har lavet en video, som viser, hvordan I kommer ind og får oprettet i DataForAll måling. Se den her!

Se video

Skabt i samarbejde med forskning

DataForAll er udviklet i samarbejde med DataForBusinees, og er bygget i forbindelse med flere forskellige forskningsprojekter hos Industriens Fond. DataForAll gør det muligt for individuelle virksomheder at lære mere om deres databrug og -kultur, som skaber grundlag for flere initiativer til at udnytte data. Dette kan for eksempel være: reducere risiko, målrettet investeringer og forøge brugsværdien af data. Derfor kan værktøjet hjælpe organisationer forbedre deres konkurrenceevne gennem datadreven vækst.

Hvordan bruger I data?

DataForAll værktøjet er en hurtig og nemt udgangspunkt for at arbejde strategisk med data i jeres organisation. Med målingerne har I mulighed for:

1. At forbedre jeres interne datakultur
2. At skabe et grundlag for bedre datamodenhed

Den hurtige måling vil vise jer, i hvilken grad I bruger data og hvad den bruges til, i et nutidsbillede. At gøre det uhåndgribelige håndgribeligt, er en god måde at påbegynde forandring!